Seizoenproducten

Wij vinden het belangrijk met het seizoen mee te gaan en bieden deze producten dan ook graag aan. Groente en fruit van het seizoen zijn het allerlekkerst. Ze zijn super vers en zitten nog boordevol vitamines en mineralen. En dat proef je!  De producten zijn vaak van eigen bodem (lokaal) dus is het ook nog een duurzame keuze die je maakt!

Op dit moment biedt het seizoen ontzettend veel lekkers! Veel vers fruit maar ook lekker verse sla en diverse groente.

 

        HOLLANDSE BLOEMKOOL                       HOLLANDSE AARDBEIEN                  NIEUWE OOGST CONFERENCE                           

 

  

        HOLLANDSE BROCCOLI                               NIEUWE OOGST APPELS                          HOLLANDSE TOMAATJES

                               

 

      HOLLANDSE POMPOEN                            HOLLANDSE SPERZIEBONEN                   HOLLANDSE BOERENKOOL

                                    

 

Elk seizoen biedt zijn eigen groente en fruit. Je komt er snel achter wat de lekkerste groentes in de zomer zijn én waar je in de winter van kunt smullen! Eet je met de seizoenen mee, dan eet je automatisch super gevarieerd. Zo krijg je van alle vitamines en mineralen voldoende binnen. Veel groente en fruit kan je combineren, zo leer je ook weer nieuwe recepten te koken en zet je een origineel gerecht op tafel in lijn met het seizoen.

 

In de zomer groeien vaak sappige vruchten en watterrijke groente in Nederland, omdat we dan juist meer vocht nodig hebben. In de winter willen we meer voedzaam eten en kiezen we sneller voor knollen, wortelen, uien en boerenkool. Al deze groenten zijn dan klaar voor de oogst. Groente uit het herfst- winterseizoen bevatten veel vitamine C en antioxidanten voor een gezonde weerstand en groente uit het lente seizoen bevatten weer veel meer vitamine B voor extra energie! 

Beup