Fruitschalen

Bent u op zoek naar een fruitschaal voor een zieke of om iemand cadeau te geven? Dan bent u bij 't Fruithuis aan het juiste adres. We maken verschillende fruitschalen, met veel vers fruit (vitamines) en sap of juist een feestelijk mandje met lekkernijen. We horen graag van u waar u naar op zoek bent! 

U mag in de winkel zelf uw mandje komen samenstellen of geef aan wat u er graag in wilt en laat ons een mooie (en verse) fruitschaal maken. We maken de fruitschalen voor ieder gewenst bedrag, inhoud en grootte.

U kunt de fruitschalen in de winkel bestellen, via de email of telefonisch, in dat geval zorgen wij ervoor dat uw fruitschaal klaar staat wanneer u deze komt ophalen. U kunt bellen naar: 06 827 16 837 of en email sturen naar: rian@gebroedersruis.nl

We zijn alleen bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel.

In onze winkel zijn nog veel meer leuke cadeau verpakkingen te vinden! Bijvoorbeeld: lekkere sappen van schulp die mooi verpakt zijn, kleine mandjes/torentjes met diverse smaken jam of een lekker stukje kaas met een dip en wat druiven/ trostomaatjes.

U bent altijd welkom in de winkel om een kijkje te komen nemen.

 

       

 

 

Heb je vragen, of wil je een bestelling plaatsen? Aarzel dan niet en contacteer ons!

 

  

Beup